Apps
Åpen Artikkel
Nå kommer straks Instagram for Android
4

Nå kommer straks Instagram for Android

av Ørjan H Vøllestad12/03/2012

[pullquote_right]In some ways, it’s better than our iOS app. It’s crazy. ~ Kevin Systrom[/pullquote_right]På SXSW annonserte Kevin Systrom, gründer i Burbn, Inc som lager den enormt populære kamera (og effekt) applikasjonen Instagram for iOS, at versjonen for Android er under testing og tilgjengelig veldig straks.  De annonserte allerede i desember i fjor at en utvikling var underveis. Så da er det ingen grunn lengre til å bruke iOS for de det måtte gjelde.

Instagram lar deg ta bilder og legge på effekter. Det finnes en del slike apps for Android allerede, så det er langt fra noen mangel på dette i Google Play (tidligere Android Market). Men du vet hvordan det er med merkevarer, du husker Levi’s? Veldig mange kjenner til Instagram, selv om de ikke bruker iOS (som meg selv). Noen gode gratis konkurrenter å legge merke til er:

Instagram har en sosial tilknytning også i tillegg til bare å legge kule retro/vintage effekter på bilder du tar. Dette er kanskje en større forskjell fra konkurrentene. Merk at om du vil betale er listen over enda lengre.

Kilde: mashable.com

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

4 Kommentarer
 • gjermundwiggen
  12/03/2012 at 09:13

  Kanskje verdt å ta med Lightbox for android som har med den sosiale biten, kanskje mest likt instagram.

  • 12/03/2012 at 09:40

    @gjermundwiggen Fint å nevne, Lightbox er atm det absolutt nærmeste Instagram. Selv rocker jeg Retro Camera+

 • orohne
  12/03/2012 at 11:01

  Nok av alternativer til Instagram. Men «Action Movie FX» som er til iOS har jeg ikke funnet til Android. Noen som kjenner til tilsvarende for Android?

Skriv kommentar