Apps
Åpen Artikkel
Nordlys ønsker flere tips med sin nye app «Kaskjer»
5

Nordlys ønsker flere tips med sin nye app «Kaskjer»

av Ørjan H Vøllestad07/02/2012

Nordlys har lansert på Android Market nettopp en app ved navnet «Kaskjer». Navnet taler for seg selv, men skulle det være usikkert ønsker de å gjøre det enklere for leserne å bidfra til Nord-Norges største avis og nettsted.

– I løpet av de siste årene ser vi at kommunikasjonen med leserne i større og større grad foregår digitalt. Vi ønsker å gjøre denne dialogen så enkel som mulig, forteller sjefredaktør i Nordlys, Anders Opdahl i eget intervju.

Vanskelig å installere

Jeg får ikke installert appen fra Android Market verker på mitt nettbrett med CM9 (Ice Cream Sandwich) eller min telefon med CM7 (Gingerbread). applikasjonen Kaskjer krever ikke mer enn at enhetene mine skulle ha taklet det. Det samme gjelder Android versjon. Så hvorfor jeg ikke får installert det er en gåte for meg. Android Market sier ikke mye om det heller.

Vi får håpe det ikke gjelder alle andre også, for da blir det lite tips på Nordlys.Kan hende de får fryktelig mange tips fra iPhone versjonen deres, for den ble sluppet på begge plattformer samtidig.

Kilde: www.nordlys.no

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

5 Kommentarer

Skriv kommentar