Apps
Åpen Artikkel
På utkikk etter nytt bilderedigeringsprogram?
2

På utkikk etter nytt bilderedigeringsprogram?

av Oddvar Tengesdal20/11/2011

I denne digitale hverdagen kan det ofte vært greit å redigere et bilde før du laster det opp på Facebook. Ofte vil du kanskje publisere et bilde i det øyeblikket det skjer. Du har kanskje savnet muligheten for å redigere bildet litt ved å heve eller senke kontrasten.  Eller kanskje elsker du å tegne, og kunne tenke deg å prøve å tegne på telefonen?

AndroPaint Lite er et gratis bilderedigeringsprogram du kan installere på din Android telefon/nettbrett. Det inneholder de fleste nødvendige funksjoner for å kunne utføre enkle redigeringer.

Funksjoner

AndroPaint Lite har en rekke funksjoner, blant annet:

 • Justering av kontraster
 • Legge på bilde effekter (Gray Scale, Negative, med flere)
 • Velge blant flere tegne verktøy (penn, børste osv)

Programmet har ikke de samme avanserte funksjonene slik som for eksempel Photoshop. Så skulle du ha behov for litt mer avanserte funksjoner bør du kanskje sikte i andre retninger og heller finne et redigeringsprogram for PC-en.

AndroPaint Lite kan derimot brukes til å utføre enkle operasjoner (ofte de mest brukte) før du laster bildene dine opp til for eksempel Facebook eller deler de på andre måter.

Konklusjon

På bakgrunn av at denne appen kan virke litt for simpel for den mer avanserte bruker, velger jeg å gi appen 4 stjerner. Dette verktøyet er for å gjøre små justeringer på bildene dine, og tegne enkle objekter.

Er du av den kresne typen, og som vil at bildene/tegningene skal bli perfekte er det nok bedre å ta seg tid å legge dem over på PC-en.

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Oddvar Tengesdal

Oddvar er utdannet innenfor IT, og driver idag sitt eget konsulentselskap.
Han har jobber blant annet med drift, sikkerhet, og websider.
Oddvar er veldig interessert i sikkerhet også innenfor Android.

2 Kommentarer
 • Re4mstr
  20/11/2011 at 17:03

  Er vel kanskje like greit å bruke Adobe Photoshop Express. Trenger sjeldent redigering uansett.. :)

  • hoyd
   20/11/2011 at 19:18

   @Re4mstr Jeg savner en veldig simpel funksjon som bare det å rotere bilder permanent i bildene. At det lagres sånn at jeg kan dele de den veien jeg vil at de skal vises. Det som skjer når jeg roterer de i gallery eller andre bildeorganiseringsapplikasjoner er at de vises som rotert, men når jeg deler de er de ikke snudd og jeg oppnår ikke det jeg vil. teit.

Skriv kommentar