Apps
Åpen Artikkel
Pinterest endelig klar for Android
0

Pinterest endelig klar for Android

av Morten Prom16/08/2012

Alle sosiale nettverk forbinder mennesker gjennom interesser. Pinterest satser på å forbinde mennesker gjennom visuelt innhold. Man tar utgangspunkt i en lenke som må inneholde et bilde eller en video. Lenken blir til en «Pin» som legges inn i «boards». Det ser ut til å være en fin oppskrift, for analyseselskapene viser en imponerende vekst for Pinterest.

Interessant er det også at Pinterest har en høy andel kvinnelige brukere, det er unormalt for nye sosiale nettverk. Man kan bruke Pinterest på mange kreative måter, kun din fantasi setter grensen for hvilke bords og pins du oppretter.

I går ble Pinterest lansert for Android. Nå kan men endelig sjekke sine venners pins og boards, mens man er på farten. Pinterest har gjort en virkelig bra jobb, den er veldig pen både på Samsung Galaxy S3 og på Nexus 7!

På Android kan utviklere av apps enkelt legge inn en snarveier til sin app i menyen for deling. Det er derfor enkelt å opprette en pin fra stort sett alle apps.

 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Morten Prom

Morten er født på en sykkel i Kongens by København, men er nå bosatt i Oslo der han jobber som SAP programmerer. Morten er opptatt av foto og gadgets, og da spesielt kombinasjonen Foto+Android!
Morten sykler langs fjorden og i marka, som også fotograferes flittig. Han tester alle Android telefoner/nettbrett han kan få fingre i.

Kommentarer

Skriv kommentar