Apps
Åpen Artikkel
Prøv Samsungs S-Voice allerede nå (Oppdatert: Du kan ikke prøve nå)
6

Prøv Samsungs S-Voice allerede nå (Oppdatert: Du kan ikke prøve nå)

av Niklas Nygaard20/05/2012

[Oppdatering: S-Voice sine servere er nå sperret for alle ustøttede enheter, det vil si alle telefoner som ikke er Galaxy S III]

Under lanseringen av Samsung Galaxy SIII, presenterte de også en rekke nye applikasjoner og finesser. Flipboard, som vi testet for dere, er selvfølgelig et av dem. Men så har du også Samsungs versjon av «Siri». Applikasjonen hvor du kan prate med telefonen og få den til å enten svare på noe du lurer på eller rett og slett starte kameraet ditt og ta bilde. For mange så er dette finessen mange venter spent på å prøve først når Galaxy SIII havner i hendene på dem.

 

Men hvorfor vente?

Som Flipboard, så har også S-Voice lekket ut og med det fantastiske åpne systemet til Android, så kan du installere den på din egen telefon allerede nå. Bare ved å gjøre noen enkle grep som selvfølgelig vi her i Droidnytt skal guide deg igjennom steg for steg.

Sånn fikser du S-Voice på din Android telefon

(Husk du må ha Ice Cream Sandwich for at dette skal funke)

 1. Først må du laste ned zip-pakken som inneholder apk-filen voicetalk.apk til din datamaskin her:
 2. Deretter må du kjøre over filen fra datamaskinen din og til din interne lagringsplass på telefonen. Et sted hvor du lett vil finne den igjen.
 3. Gå inn på filbehandlingsapplikasjonen/innstillingen på din telefon og fin igjen filen du nettopp la inn. Hvis du ikke har en slik applikasjon fra før, så kan en anbefalt filbehandlingsapp lastes ned her:
 4. Dobbelt-klikk på «voicetalk.apk» for å starte installeringen. Følg veiledningen til punkt og prikke og vips så har du S-Voice på din Android-telefon.
[box_light]Gi oss gjerne en tilbakemelding på hvordan S-Voice ble mottatt på din telefon[/box_light]

Kjører ikke alle kommandoer

Vi har testet den litt på Google Nexus for å finne ut hvordan dette var på en annen telefon enn det var ment og det funket ganske så bra. Med unntak av kommandoer som gjør at S-Voice prøver å kommunisere med applikasjoner som ikke finnes annet enn på Samsung Galaxy SIII.

Under finner du noen skjermdumper fra vår første test.

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

6 Kommentarer
 • knuthajo
  21/05/2012 at 21:48

  Forsøkte å installere S Voice på min Galaxy SII med Android 4.03, men mislykkes. Fikk opp meldingen «Installasjon mislykket». Har forsøkt flere ganger men funker ikke :(

  • hoyd
   21/05/2012 at 22:02

    @knuthajo kjedelig da.

  • 22/05/2012 at 08:40

    @knuthajo S-Voice er nå blokka for alle enheter andre enn Galaxy S III, så du ville ikke kunne ha brukt den uansett ^^

   • Eventyret
    22/05/2012 at 20:02

     @OGP93 Vil vel tro at med root kan du endre device ID og kunne komme rundt ?

    • 22/05/2012 at 20:15

      @Eventyret Noup, Samsung har sperra serverene, så da må du isåfall lure serveren til å tro at du sender det fra en GSIII

    • hoyd
     22/05/2012 at 20:19

      @OGP93  @Eventyret build.prop kan trikses til å se ut som en sgs3

Skriv kommentar