Apps
Åpen Artikkel
Test: Todo.txt Touch for Android
1

Test: Todo.txt Touch for Android

av Ørjan H Vøllestad02/02/2011

Gina Trapani (lifehacker.com og smarterware.org) har utviklet en Gjøremåls-applikasjon som legger innholdet i en tekst-fil på din Dropbox konto. Genialt!

Jeg har prøvd en hel del slike applikasjoner i jakten på den perfekte oppgave-hjelperen. Gtasks og Astrid med flere. Det fine med de er at de bruker Google Tasks, noe som er bra. Men her er en ny vri, i stedet for å synkronisere mot Google, hvorfor ikke en universell lesbar tekstfil som kilde? Gina Trapani har også laget Todo.txt CLI for nerder som ønsker å bruke et terminal/shell-vindu for å planlegge livet sitt. (https://github.com/ginatrapani/todo.txt-cli/downloads)

Hvordan bruke programmet

Første gangen du starter programmet vil du bli bedt om å logge inn på Dropbox. Du trenger ikke ha Dropbox installert på telefonen, men du må ha en dropbox konto. Har du ikke det kan du gå her: http://www.dropbox.com.

Hva oppgaven handler om merkes med + og hvilket prosjekt det går innunder merkes med @

For eksempel:

  • Husk å @skrive artikkel om +ubuntu 11.04
  • Ringe legen @telefon +helse

Du kan også velge tidligere brukte Project’s eller Context’s når du legger til en ny oppgave. Velge en prioritet, A-E hvor A er viktigst.

Slik installerer du

Programmet finnes på på Android Market til en liten sum, men ettersom det er fri programvare, kan du laste det ned direkte fra github (https://github.com/ginatrapani/todo.txt-touch/downloads). Fordelen ved å betale en liten sum for dette programmet gir deg automatiske oppdateringer, noe du ikke får fra github, hvis du ikke scripter det selv (noe som kunne vært en fin øvelse i programmering).

Konklusjon

Programmet er i full utvikling og er ikke perfekt, men det duger kjempebra og skulle jeg ha en ting å utsette ville det vært at den bruker bittelitt tid på å synkronisere når du legger inn nye oppgaver. Dette kunne foregått i bakgrunnen, slik at det ser ut som det går supersmooth.

[rating:4/5]

Kilde: http://todotxt.com

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

1 Kommentarer
  • 02/02/2011 at 11:14

    Har Evernote installert på anbefalning av dere, men er mye mer keen på å bruke dette. Minimalisme og elegante løsninger er digg!

Skriv kommentar