Apps
Åpen Artikkel
Topp 5 Fashion Apper for Android
1

Topp 5 Fashion Apper for Android

av Leserhjørnet07/10/2012

Vår gjesteskribent Susanne har laget enda en artikkel for oss og denne gangen guider hun de mote-interesserte  i den Androide verdenen, med en fin liste over apper om nettopp mote.

[box_light]Har du også lyst til å skrive for oss? Lag en artikkel som (selvfølgelig :) ) omhandler Android og send det enten inn på mailadressen: niklas@droidnytt.no eller gå inn på https://www.droidnytt.no/tips-oss/ og fyll ut skjemaet. [/box_light]

Mote og Android

Din smarttelefon kan brukes til så mangt, og her får du en liste over noen av de beste appene for deg som ønsker å involvere telefonen din i kles- og mote-valgene dine. Mote og trender forandres så raskt, men med disse appene holder du deg oppdatert!

 

Mobo Fashion Trends and Deals


Din personlige mote-guide som gir deg de hotteste trendene, fra hår og sminke til klær og accessories. Appen gir deg tilgang til alle de nyeste motenyhetene fra hele verden. Oppdateringene kommer fra verdens mest populære moteblader Elle, Vogue, Marie Claire og andre populære moteblogger.


Du har muligheten til å gjøre enkle søk og lokalisere bilder og nyheter av høy kvalitet. Du kan også følge din favorittdesigner eller kjendis, og dele de hotteste nyhetene med venner via Twitter.

Pris: GRATIS! Last ned fra Google Play her

 

triMirror Fashion Closet

Er du en av de som trenger å høre andres meninger når du skal kjøpe nye klær? Tviler du på hvilke sko og tilbehør som matcher klærne dine? Denne appen fungerer som et mote og shopping samfunn som du kan stole på gir deg den hjelpen du trenger. Den gir deg mulighet til å ta bilder av antrekket ditt, dele det og få tilbakemeldinger, tips og råd. Du kan være med å diskutere trender, designere og nyheter.


Med den nye oppdateringen kan du også organisere klesskapet ditt!

 

Pris: GRATIS! Last ned fra Google Play her

 

 

 

Pose

Pose gir deg din daglige inspirasjon ved å gi deg tilgang til tusenvis av stiler og trender som daglig oppdateres. Følg trendsetterne du beundrer, dine favoritt merker og kjendiser og bli inspirert! Antrekkene som tar deg med storm kan du enkelt dele med alle dine venner. Du logger enkelt inn på Pose ved enten å lage en ny konto, eller logge inn via Facebook. Du har enkel tilgang til bilder av alle du følger og dine egne bilder. Alle trender og nyheter kan likes og diskuteres. I tillegg kan du enkelt handle moteklær med Pose!

Pris: GRATIS! Last ned fra Google Play her

 

 

Stylish girls

Hold orden i garderoben på telefonen! Stylish Girl er en fantastisk måte å organisere og få det meste ut av garderoben din. Den lar deg ta bilder av klærne dine for så å la deg bruke dem til å lage flotte antrekk. Du kan søke gjennom butikker etter andre plagg og tilbehør og se hvordan de vil passe med antrekket ditt.

Den lar deg spare tid og penger ved at du vet at plagget du kjøper matcher andre plagg i garderoben din.

Appen lar deg dele dine antrekk med vennene dine slik at du kan få tilbakemeldinger, kommentarer og tips før du går til innkjøp av nye plagg, eller går ut døra.

Pris: GRATIS! Last ned fra Google Play her

 

Vogue Daily News

Hva er vel mote uten Vogue?!

Appen gir deg de aller nyeste oppdateringene i moteverdenen, intervjuer, backstage tilgang og alt du trenger å vite, rett på din smarttelefon. Superenkel å bruke og lar deg dele dine favoritt ideer og trender med vennene dine gjennom sosiale media. Mer er det vel ikke å si om den saken!

Pris: GRATIS! Last ned fra Google Play her

 

 

Skribent bio

Susanne er en freelance skribent og skriver om mote, skjønnhet og livsstil. I tillegg skriver hun for nettbutikken Miinto. Hun bruker apper mye når hun gjør research og for å holde seg oppdatert på de nyeste trendene. Hennes personlige favoritt er Stylish Girl appen.

 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Leserhjørnet

Denne artikkelen er skrevet av en leser, vil du skrive for Droidnytt, eller skrive ett innlegg i lesernes hjørne, send en mail til ogp@droidnytt.no.

1 Kommentarer

Skriv kommentar