Apps
Åpen Artikkel
Trippy live-bakgrunn, helt gratis
5

Trippy live-bakgrunn, helt gratis

av Lasse Gullvåg Sætre03/01/2011

Hippier og andre som er ekstra glad i litt psykedeliske farger og mønstre burde komme seg på Android Market og laste ned Solar Wind. Denne live-bakgrunnen er både en av de stiligste vi har sett, i tillegg til å ha haugevis av konfigurasjonsalternativer. Vanligvis koster applikasjoner som dette godt over 10 kroner(!), men A.O.I. Studios føler seg gavmilde, og har lagt den ut for gratis nedlasting.

Fargede sirkler eller sirklende farger?

Bakgrunnen gir deg fem forskjellige predifenerte og visuelt veldig forksjellige moduser, men lar deg også lage en egen modus. Jeg vil beskrive motivet som strenger av fargede sirkler som beveger seg fram og tilbake. Samtidig er det noen spiraler som holder på, snurrer rundt, snur og kommer tilbake igjen. Andre ser kanskje noe helt annet. Det hele er litt vanskelig å beskrive, og det gjør seg kanskje best på video. Sjekk denne:

Lover å ikke spise batteri

Det er alltid litt vanskelig å bestemme seg for om man skal bruke en live-bakgrunn eller ikke. Mange erfarer at live-bakgrunner er en stilig, men kortlevd affære, batterilevetiden har nemlig en tendens til å blii betraktelig nedkortet. Men utviklerne bak Solar Wind lover at de ikke er ute etter å spise batteriet ditt, og sjekker man kommentarene fra Market, som vanligvis pleier å være temmelig strenge på slikt, kan det virke som om de holder hva de lover. 4.25 stjerner er også respektabelt for en så populær app. Jeg har ikke rukket å teste den mer enn et par dager, men for meg virker det som om batterilevetiden ikke blir nevneverdig påvirket.

This is the most stunning live wallpaper you have ever seen, I promise. Key features:
1.The most stunning effect within a package which size < 64K
2.Well implemented with OpenGL and highly optimized
3.Five default effects are bundled
4.Fully customized setting options
5.Totally Free

Litt stressa, men veldig kul

De jeg har vist Solar Wind til har alle sammen likt den. Og jeg er imponert selv. Den er glatt, rask, pen og veldig stilig, spesielt når den tar knappe 64 kB på disken! Samtidig bør du være av typen som liker mye farger og bevegelser. Dette er ikke bakgrunnen for de som lett blir sjøsyke eller lider av epilepsi.
Likevel anbefaler vi å teste selv, telefonen blir ganske tøff og det koster deg nesten ingenting. Som sagt er den helt gratis og tar kun en promille av internminnet ditt.

Update: Som det blir sagt i kommentarfeltet har A.O.I Studios laget flere gode live-bakgrunner. Ta en titt på denne oversikten hos Appbrain.

50%
0%
50%
0%
0%
Om Forfatteren
Lasse Gullvåg Sætre

Lasse var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med frem til slutten av 2012

5 Kommentarer

Skriv kommentar