Apps
Åpen Artikkel
Vanskelig å holde styr på timeplanen?
1

Vanskelig å holde styr på timeplanen?

av Theodor Hellesvik29/11/2011

Vi har testet en app som heter School Schedule. Det er en ganske simpel applikasjon som hjelper deg med å huske timeplanen din. Du kan også legge til detaljer noe som hjelper meg veldig ettersom jeg akkurat begynte på videregående.

Timer, lærer og rom

Når du legger til timer kan du selvsagt skrive inn hvilket fag det er i. Du får også mulighet til å føye på med hvilken lærer som underviser og på hvilket rom timen tar sted, noe jeg har mye bruk for selv. Appens utseende er også veldig fint og enkelt, slik som vi liker det.

Skrus automatisk til lydløs

En av de tingene jeg virkelig liker med denne appen er en funksjon som kan skru telefonen din i en spesiell modus før hver time, og etter timen stilles telefonen tilbake. Du kan velge om den skal skrus i lydløs-modus med vibrasjon eller uten og dette er noe som fungerer utmerket. Man kan også velge hvor mange minutter før og etter timen lydløs-modusen skal slå inn.

Man kan legge til flere planer noe som kan være nødvendig om du har for eksempel har A- og B-uke med forskjellige timeplaner. Kan også nevnes at det er veldig lett å legge til nye timer siden appen lærer av deg og komme dermed kommer med forslag til hva du kan skrive inn i feltene.

Små mangler

Etter å ha brukt School Schedule i noen måneder nå har jeg funnet små mangler, men ikke noen som får meg til å avinstallere. Noen som er verdt å nevne er at man ikke kan fjerne ikonet på varslingslinjen uten å avslutte appen, noe som kan være irriterende om du ikke vil gå inn på appen hver dag og avslutte den etter skolen.

Når du blar mellom dagene er det ikke så mykt som jeg skulle ønske. En siste ting er at du er nødt til å kjøre den i fullskjermmodus, ikke at dette er så irriterende men det ville kanskje vært litt bedre å kunne velge.

Last ned School Schedule

Konklusjon

Alt i alt vil jeg oppsummere med at dette er en veldig bra app til tross for de små manglene. For alt jeg vet kan utvikler jobbe med dem akkurat nå. Dette er en app som hjelper meg hver dag, i hovedsak på grunn av lydløs-funksjonen men det hender ofte at jeg ikke husker når neste time begynner eller glemmer hva vi har neste dag. Det er lovt å være kritisk, husk at dette er kun en av mange av denne type applikasjoner.

 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Theodor Hellesvik

Jeg går førsteåret på videregående (studiespes.). Har en Samsung Galaxy S II og digger Android. Bor for tiden i Tromsø men har tenkt meg på utveksling til USA i 2012/13-skoleåret. Om du vil vite mer kan du enten spørre meg på facebook eller evt. følge meg på twitter der jeg er ganske aktiv.

1 Kommentarer
  • Droidnytt
    01/12/2011 at 19:32

    Meget bra med alt mulig app. Personlig bruker jeg Silent Time Lite til å sette telefonen min på lydløs, og skru lyden opp igjen. Den har mulighet å filtrere på forskjellige dager. Utrolig spennende med en alt mulig app ;) // Oddvar

Skriv kommentar