Apps
Åpen Artikkel
Zoodles – En applikasjon rettet mot barn i alle aldre
0

Zoodles – En applikasjon rettet mot barn i alle aldre

av Roy Bringsli04/01/2012

Zoodles er en applikasjon for ditt nettbrett og mobiltelefon. Zoodles har også applikasjon for f.eks google chrome.

Du starter med å opprette en konto på www.zoodles.com hvor du legger inn dine ”barn”. Når brukeren ( barnet ) opprettes legger du inn barnets alder, bilde og du får tilgang til en masse applikasjoner, videobøker, filmsnutter og tegneprogram som er tilpasset barnets alder. Zoodles støttes også av iPad, men som vi kjenner så støtter ikke iPad flash slik at spillene/oppgavene ikke er synlige. Kún video er tilgjengelig på iPad.

Enkel å forstå seg på

Brukergrensesnittet er veldig enkelt og barnet forstår fort hvordan dette brukes. Som forelder kan man lett legge til nye programmer som er installert på tablet’en som barnet skal ha tilgang til via foreldreportalen i applikasjonen. En annen fin funksjon er at barnet ikke kan avslutte zoodles uten å skrive en kode eller tegne en bokstaven Z.

Når det gjelder videobok er det én bok tilgjengelig i ”gratis utgaven” av Zoodles. Alle har en video som forteller historiene i bøkerne men denne vidoen kan leses av hvem som helst. Selv har jeg lest boken om tre små griser sammen med mitt barn på webcam. Så nå har vi boken på norsk.

Følg utviklingen til barnet

En annen funksjon er epost. Ditt barn har anledning til å sende epost ( inkludert video på 30 sek ) til forhåndsdefinerte personer i programmet.

Dersom man logger inn på www.zoodles.com vil man til enhver tid kunne se utviklingen til barnet, tegningene som barnet har laget og hvilke type spill og oppgaver som fenger barnets interesser.

Takk til Roy Bringsli for å ha skrevet anmeldelsen av Viber, ønsker du å skrive en lesernes hjørne artikkel send en mail til ogp@droidnytt.no eller orjanv@droidnytt.no

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Roy Bringsli
Kommentarer

Skriv kommentar