Spill
Åpen Artikkel
Gameloft hyper opp sitt Unreal-spill Wild Blood
0

Gameloft hyper opp sitt Unreal-spill Wild Blood

av Niklas Nygaard11/08/2012

Gameloft hyper om dagen opp sitt nye mobil-spill, Wild Blood, som vil komme på både iOS og Android veldig snart. Først la de kun ut bilde ovenfor her som avslørte at dette ville være deres første spill kjørende på Unreal Engine. Nå har de også sluppet ut en liten trailer for oss med ganske så flott grafikk og det virker ganske så storslagent.

Basert på en historisk person

Historien i spillet derimot er Gameloft litt mer tilbakeholdent med, men for å erte oss litt så gir de ut hint på sin Facebook-side. For karakteren i Wild Blood skal være basert på en historisk person og akkurat nå viser de mer og mer av et bilde, jo flere som trykker og ser på traileren inn på Facebook-siden.

(Noen som har en idé om hvem det kan være? Skriv gjerne i kommentarfeltet vårt under )

 

Vi gir deg traileren akkurat her:


Man kan jo ikke unngå å få veldig store forventninger til dette spillet, så håper virkelig at all denne opp-hypingen og ertingen viser seg å være berettiget og at Wild Blood er noe å få med seg.

 

Kilde: Gameloft

 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

Kommentarer

Skriv kommentar