Annet
Åpen Artikkel
Hvordan spille Wordfeud
4

Hvordan spille Wordfeud

av Ørjan H Vøllestad03/01/2012

Vi har tidligere anmeldt Wordfeud og ettersom det med regler og hvordan spille Wordfeud er noe som folk søker etter og får folk til å havne på siden vår, har jeg summert opp spilleregler her:

Spilleregler er likt Scrabble

Wordfeud er et Scrabble-lignende multiplayer spill for både iPhone og Android. Du kan lage ord vannrett og horisontalt. Om du krysser over gamle ord må disse matche. Du kan spille opptil 30 spill samtidig, søke opp venner etter brukernavn og e-postadresser.

Brettets størrelser er på 15×15 ruter og som i Scrabble kan du bruke DL (dobbelt poeng for bokstav), TL (tredobbelt poeng for bokstav), DW (dobbelt ordpoeng) og TW (tredobbelt ordpoeng). Du har til enhver tid åtte bokstaver tilgjengelig og spiller helt til alle brikkene er brukt opp.

Bruk varsler

Du kan sette opp varsler, slik at du kan spille et spill mot en venn og hver gang det er din tur får du et varsel på telefonen/nettbrettet.

Jeg spiller selv Wordfeud både på telefon og nettbrett og det funker kjempebra i begge størrelser. For å veksle mellom en brett-oversikt og forstørret felt, dobbelt-tapper du på brettet. Legg merke til at språket er satt som standard til US English og du kan raskt ende opp med å starte et spill med engelsk språk, om du ikke bevist velger Norsk.

Har du noen Wordfeud tips eller har du lyst å dele ditt spillenavn med andre her på siden, er du velkommen til å kommentere. 

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

4 Kommentarer
 • Baguett
  03/01/2012 at 20:15

  Digger Wordfeud :D

  Men håper at dem lager freind-ranking og andre greie ekstrastuff i en framtidig oppdatering.

  • 05/01/2012 at 08:58

   @Baguett Turnering, cup (med venner eller fremmede) hadde gjort seg. Ranking basert på ratio mellom seire og tap kan jo også fungere.

Skriv kommentar