Spill
Åpen Artikkel
Løp for livet i Temple Run
3

Løp for livet i Temple Run

av Niklas Nygaard27/03/2012

[vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_column_text]

Et spill som mange har blitt avhengige av på iPhone, har endelig kommet til Android og Google Play.

Krever gode swipe-egenskaper

Temple Run kan man kalle et hurtig plattform-spill hvor man løper igjennom labyrinter og plukker opp mynter. Eneste er at man ikke kan stoppe opp, så dette krever hurtige reflekser og gode swipe-egenskaper. For i Temple Run så er ikke bare de sinte demon apene du har i ryggen den store faren, men du må også unngå hindre som trær og brannfeller ved å hoppe og skli under.

Samtidig så har du disse myntene du samler opp. De kan du bruke til å kjøpe power-ups eller bytte til andre karakterer.

Hele spillet handler om å komme lengst mulig, så… LØP!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_column_text][app]com.imangi.templerun/app][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

3 Kommentarer
 • Håvard Legernæs
  27/03/2012 at 16:43

  Endelig!! :D

 • Håvard Legernæs
  27/03/2012 at 16:43

  Endelig!! :D

 • Mirza Cirikovic
  30/03/2012 at 00:34

  Er det bare meg eller er den bedre på iphonen ? jeg har en SG2 så tror den handler kapasiteten TR har å gi, men føler den «lagger» litt her og der is svingene, jeg bruker oppgavebehandling aktiv og lukker alltid programmer jeg ikke vil ha oppe. Så vet ikke om dette er noe med selve telefonen, den nye 4.0 andriod, eller spillet.

Skriv kommentar