Spill
Åpen Artikkel
Spill på farten: Dragon Fly og Doodle Grub
1

Spill på farten: Dragon Fly og Doodle Grub

av Theodor Hellesvik16/11/2011

Er det kjedelig å sitte å vente til bussen er fremme, eller liker du å konkurrere med vennene dine? Her er to kjappe spillanbefalinger.

Dragon, Fly

Dragon, Fly er et simpelt spill som går ut på å holde en liten drage lengst mulig unna moren sin. Du forlater redet og skal dermed fly og hoppe slik at du får fart, moren er like bak for å hente deg tilbake så man må konsentrere seg for å ikke bli tatt igjen.

For å få størst mulig fart må man beregne slik at man lander bra før mellom humpene, man kan også plukke opp boostere som gir deg ekstra fart. Det er om å gjøre å samle mest poeng ved å holde ut lengst mulig i tillegg til å mestre prestasjonene, man kan også samle inn diamanter som lar deg kjøpe miksturer i butikken.

[app]com.lsgvgames.slideandfly[/app]

Doodle Grub

Dette spillet er egentlig et vanlig snake-spill som de fleste kjenner fra nokia-telefonene, bare med en ny tvist. Her går det ut på å samle inn mest mulig poeng ved å spise de røde eplene, noen ganger dukker det opp gull-epler som er verdt mer. Det er også noen utfordringer som for eksempel å holde seg unna de skumle dyrene og insektene.

For å bli kvitt insektene er man nødt til å spise en marihøne, da får du pigger og kan kjøre i hvem du vil over en kortvarig periode. For å styre slangen holder man telefonen flat med skjermen opp og så vipper man den bare i forskjellige retninger.

[app]com.doodlegrub.android[/app]

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Theodor Hellesvik

Jeg går førsteåret på videregående (studiespes.). Har en Samsung Galaxy S II og digger Android. Bor for tiden i Tromsø men har tenkt meg på utveksling til USA i 2012/13-skoleåret. Om du vil vite mer kan du enten spørre meg på facebook eller evt. følge meg på twitter der jeg er ganske aktiv.

1 Kommentarer

Skriv kommentar