Spill
Åpen Artikkel
Test: Tank Hero
4

Test: Tank Hero

av Jarl G. Falkenborn04/01/2011

Spillet Tank Hero har nettopp blitt lansert og vi må bare si det direkte; dette kan være et av årets mest vanedannende spill. Dessverre fungerer det ikke på alle Android-telefoner da man trenger en skjerm som støtter multitouch, som også er høyoppløst og har en rask prosessor. Hvis du er heldig nok og har en telefon som støtter dette er det bare tute og kjøre da spillet nå er gratis på Android Market.

Intense action!

Vi snakker fartsfylt action som går ut på at du styr din tank for å ta ut dine fiender med kanoner, varmesøkende missiler og andre våpen. Du bruker telefonens D-Pad, Trackball eller så kjører du direkte med to fingre på skjermen – den ene for å kjøre rundt og den andre for å skyte. Ikke glem at bomber og missiler rikosjerer mot veggene, noe som du bruker mye jo lenger du kommer. Spiller har to modus, kampanje og overlevelse, og begge har over 40 ulike nivåer. Det eneste vi mangler er multiplayer, men AI’n med fem typer tanks vil holde deg sysselsatt en god stund fremover.

Grafikken

Hele spillet lukter høy kvalitet med OpenGL 3D-grafikk og den eksplosjonen fra når du sprenger motstandene ser akkurat ut som den skal gjøre. Animasjonene er generelt sett nydelige og vi har ikke hatt noen problemer med lagg eller lignende. Sørg for å ta en titt på innstillingene, og prøv den med fast kamera. Du vil da få se hele spillbrettet på en gang, noe som gjør manøvrering for din tank mye, mye enklere.

Konklusjon

Etter å ha prøvd spillet er det ikke mye å si annet enn at dette nok er det beste som har kommet siden Angry Birds. At det dessuten er gratis gjør oss bare mer positive, men vi hadde også betalt for å få spille dette. Alle som har en telefon som støtter spillet går glipp av noe hvis man ikke prøver dette!

[rating:5/5]

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Jarl G. Falkenborn

Jarle var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med å bygge siden frem til 2011

4 Kommentarer
 • Kim
  04/01/2011 at 13:08

  Noen som prøvd med SE X10?

 • Raynee
  04/01/2011 at 13:13

  Meget bra spill!
  Personlig så mener jeg det finnes et spill som rent faktisk er bedre enn Angry Birds; Game Dev Story. Siden jeg kjøpte dette, har jeg tappet batteriet på telefonen fler ganger enn jeg burde. Det er det mes vanedannende spillet jeg har prøvd siden jeg ble hekta på WoW i 2005

 • Rosjer
  04/01/2011 at 20:18

  Min DHD kjører dette uproblematisk. Bra å se noe som er litt mer utfordrende enn det kjedelige Angry Birds ;) Thumbs Up for dette

Skriv kommentar