Spill
Åpen Artikkel
Test: Wind-up Knight
3

Test: Wind-up Knight

av Theodor Hellesvik29/11/2011

Det kryr av plattform-spill i det stadig økende Android Market. Vi har tatt for oss en av dem som imponerer mest. Spillet er veldig pent og se på grafikkmessig og er i tillegg lett å forstå og avhengighetsskapende. I tillegg er det nok av nivåer og utfordringer.

Farlige terreng

Wind-up Knight går ut på å styre en trekkopp-ridder gjennom de forskjellige nivåene. Ridderen løper automatisk men for å ikke gå tom må man plukke opp nye trekkopp-nøkler med jevne mellomrom. Det er mange hindringer på veien som du må hoppe over og rulle under. Dyr som haner og ulver står også i veien, det er mulig å hoppe over dem men det letteste er å slå dem med sverdet ditt. En annen ting man må er å beskytte seg mot stein og ild ved å holde skjoldet sitt over hodet.

Samle alt om du vil slippe å betale

Spillet er gratis fra Market, men du kan kjøpe spill-sedler for å oppgradere rustning, sverd og skjold eller for å låse opp nye bøker. Hver bok består av 12 nivåer og 1 bonusnivå. Om du skal videre til neste bok uten å måtte betale ekte penger er du nødt til å samle alle pengene og alle de gjemte kortene hvert nivå inneholder, da får du karakteren S.

LAST NED WIND-UP KNIGHT

Så og si perfekt

Det blir mer og mer å holde styr på jo lengre ut i brettene du kommer, så det er viktig at du holder tunga rett i munnen. Det er lite negativt å si om spillet, og om det skjer noe feil er det som oftest din egen feil. En ting til som kanskje er verdt å nevne er at kanskje ikke alle telefoner klarer å kjøre spillet på grunna av den imponerende grafikken, men de fleste nye telefoner burde nok klare det.

[app]com.robotinvader.knightmare[/app]

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Theodor Hellesvik

Jeg går førsteåret på videregående (studiespes.). Har en Samsung Galaxy S II og digger Android. Bor for tiden i Tromsø men har tenkt meg på utveksling til USA i 2012/13-skoleåret. Om du vil vite mer kan du enten spørre meg på facebook eller evt. følge meg på twitter der jeg er ganske aktiv.

3 Kommentarer
 • habarug
  29/11/2011 at 19:43

  Begynner å bli lei alle disse fete nye spillene som kommer :/ Kan jo ikke spille noen av dem! ^^

  • theozH
   29/11/2011 at 19:56

   @habarug Haha, hvilken telefon har du? Synes du burde investere i en av de nye, merket hvor stor forskjell det var å gå fra heroen min til s2.

   • habarug
    30/11/2011 at 16:31

    @theozH Hero er ;) Planlegger hvertfall å vente til våren, kanskje enda lenger. Jeg er alt for økonomisk ^^ Hadde det ikke vært for custom roms hadde jeg kjøpt ny for leeenge siden :)

Skriv kommentar