Spill
Åpen Artikkel
Test: World War
3

Test: World War

av Jarl G. Falkenborn16/04/2010

Android er ikke kjent for sine spill av kvalitet, ihvertfall spill som ser skikkelig pene ut. Dette skyldes flere ting, som antall utviklere for Android OS og begrensninger i hardwaren. Noen ganger finner man apps og spill som ikke trenger pen grafikk for å vare helt geniale.
World War er en av dem.

Året er 2012 og en atomvåpenkrig har brutt ut. Du starter spillet med å velge hvilken land du skal spille som. Du velger mellom USA, Russland, UK, Tyskland og Kina. De ulike lendene har ulike for- og nakkdeler om ulike bonuspoeng i spillet. Ettersom det er ett MMORPG så samler du exp (experience point) som brukes til levle opp. Når man når opp til en ny level får du skill points som du kan bruke til ulike forbedringer:

– Attack (hvor sterkt du kan attakkere motstandere)
– Defence (hvor sterkt du står mot attakker fra motstandere)
– Max Energy (hvor mye energi du kan bruke til oppdrag som gir deg exp)
– Max Health (hvor mye helse du har, hvis du kommer til null dør du)
– Max Ammo (hvor mange ganger du kan attakkere motstandere før du må vente litt)

Spillet går ut på at du leder kampen for ditt land gjennom at få opp ett forsvar med ulike typer av enheter. Du kan bygge snipers, marines, humvee, tanks, helikoptre, fly, ubåter og hangarskip. Blant annet. Du får også bygget bunkere til forsvar, våpenfabrikker som gir deg penger, og flyfelt som gir deg mer energi. Hver time får du nye penger som du kan bruke på enheter og bygninger. Ved level opp får du tilgang til nye enheter, nye oppdrag og nye bygninger. Når du attakkerer og vinner får du exp og muligens penger fra den som taper kampen.
Spillet er veldig taktisk med allianser hvor du og dine venner kan spille og hjelpe deg i attakk og forsvar. Fordel med at bruke en allianse er at man kan bruke sine venners enheter og bygninger. Se opp for at skaffe deg for mange allierte i starten – du møter nemlig folk som har samme level som deg og omtrent samme antall allierte. Du gir koden til venner å kjente som du finner på hovedsiden for å lage en allianse.
Mange lager en ny brukerprofil etter dem lærer seg hvordan spillet er bygget opp.

Jeg har ikke enda stått opp mitt i natten for å kjøpe nye tanks men jeg er ikke langt derfra.

Spillet får full pott!

[Rating: 5/5]

Screenshots:

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Jarl G. Falkenborn

Jarle var en av to grunnleggere av Droidnytt og var med å bygge siden frem til 2011

3 Kommentarer

Skriv kommentar