Sikkerhet
Åpen Artikkel
Gratis kurs for å lære å utvikle Android applikasjoner
5

Gratis kurs for å lære å utvikle Android applikasjoner

av Ørjan H Vøllestad20/11/2011

Tony Hillerson

O’Reilly og CreativeTechs har sammen produsert et 12 ukers kurs i utvikling av Android-applikasjoner i Java. Dette er et kurs som har en verdi på ca 1200,-. Hvis du ønsker det, kan du kjøpe det  og laste alt som følger med av dokumenter, slides og vidoer, men i praksis kan du se alle leksjonene på nett og også laste ned koden brukt i leksjonene. Mannen hos CreativeTechs som holder kursene heter Tony Hillerson og er programvarearkitekt for EffectiveUI.

Imponerende kursinnhold

Kurset er delt opp i to deler og i hver del er det flere sesjoner med tilhørende kode som brukes. Du kan se alle klippene på hver av de to sidene til CreativeTechs.

Developing Android Applications with Java, Part 1 – Denne første delen vil gi deg det grunnleggende om Android utvikling, inkludert å lære å bruke Android SDK og Eclipse IDE. I dette kurset vil du bygge en enkel Android-app fra start til slutt.

Developing Android Applications with Java, Part 2 – Dette kurset bygger på det forige og du vil lære å bygge en Twitter-app fra start til slutt. Du vil også lære å ta i bruk Twitpic for å kunne laste opp bilder i samme tweet.

Kilde: www.creativelive.com,  sudarmuthu.com og training.oreilly.com

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

5 Kommentarer
  • jenstf
    04/01/2012 at 15:52

    Virker som det bare er første leksjon som er gratis, skal man ha mer må man betale 99 dollar

  • Tor Sverre
    03/07/2012 at 17:54

    Hun sier jo videoen over at det er gratis. Men jeg finner bare 4 gratisvideoer, av et 5 ukers kurs. Feil bruk av overskrift!!! 

Skriv kommentar