Sikkerhet
Åpen Artikkel
Nå kan du som utvikler prate direkte med Android utviklerne
2

Nå kan du som utvikler prate direkte med Android utviklerne

av Ørjan H Vøllestad30/01/2012

Android developer gjengen har nå opprettet en Google Plus side og de har sagt at de vil kommunisere med tredjepartsutviklere enda mere og enda bedre. De har nemlig fått smaken på Google+ Hangout. Du kan også se tidligere Hangouts på YouTube siden deres, for de akter å ta opp hver og en av møtene for YouTube.

Det siste innen App-utvikling

En av tingene de ønsker å bruke Google+ siden deres er å kunne formidle det siste innen Android applikasjons-utvikling. Noe av det som er bra med Google+ er diskusjonen rundt artikler og postinger der. Dette er en styrke de ønsker å bruke aktivt mot Android utviklere verden over.

De kommer til å skrive om tips og triks rundt utvikling, diskutere oppdateringer til SDK-en og tilhørende verktøy. De skal også fokusere på opplæring og legge ut bilder og videoklipp fra Android developer eventer verden over.

[quote]

It turns out that hangouts are a lot of fun, so we’ll be doing more of these that feature interviews with Google engineers and 3rd party Android app developers willing to share their tips and experiences.

[/quote]

Så er du en ihuga Android utvikler har du nok allerede fått dette med deg, men til dere andre kan det være morro å følge med på den nye Google+ siden til gjengen bak Android.

Kilde: android-developers.blogspot.com

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Ørjan H Vøllestad

Ørjan var tidligere redaktør i Droidnytt, nå jobber han på Andøya Romsenter

2 Kommentarer
  • Eventyret
    01/02/2012 at 12:47

    Jeg titta på dette faktisk er utrolig spennede og se på og følge med mange gode spørsmål til disse utviklerene.

Skriv kommentar