Spill
Åpen Artikkel
Er du dum eller? La denne appen bestemme
39 39 0

Er du dum eller? La denne appen bestemme

av Niklas Nygaard08/04/2012

Hvor smart er du egentlig?

Har du lyst til å finne ut en gang for alle. Da burde du laste ned dette lekre, morsomme og fengende spillet. Om du ikke blir noe klokere enn før, så blir du i hvert fall hekta.

The Moron Test er laget som en slags IQ test, men glem de kjedelig figurene og tallrekkene du må finne ut av. Dette spillet er laget både på en finurlig og morsom måte, samtidig som den inneholder ganske skarpe, animerte skjermer.

I starten så gjelder det å sette seg inn i hvordan tankegangen i spillet går, men så fort du har gjort det så flyter det meste ganske godt framover, men tro ikke at det er så lett for det. Hele tiden prøver spillet å lure deg ut, så det gjelder å ha full konsentrasjon og ikke minst lese godt på hva oppgaven du har foran deg er. Ord-vrier, tankespill og tidspress er noen av tingene som hele tiden skal prøve å få deg til å gjøre feil.

Checkpoint-problem

Det som trekker dette spillet ned er det begrensa antall med Checkpointer. Noe som viste seg å være veldig irriterende når man kanskje satt fast på et punkt, godt inne i brettet. Hvis man bruker opp alle Checkpoint-lagringene så er man rett og slett nødt til å begynne helt fra starten av igjen. Dette kan fort føre til at man må igjennom en god del spillbrett om igjen, opptil flere ganger. Etter hvert vil man gjøre spillbrettene ganske på autopilot, men allikevel så fikk det meg til å måtte ta en pause nå og da.

Hovedmålet i spillet er selvfølgelig å løse oppgavene riktig, men også på best mulig tid. Når du har gjennomført, så får du til slutt en poengsum som du kan dele online. Så kan man gjøre det til en konkurranse mellom venner og familie.

Konklusjon

Dette er et spill som du kommer til å le mye av, samtidig som du får bryne hjernecellene og ikke minst trent opp konsentrasjonen din.Spillet inneholder flotte, tegnede og animerte brett som er lett å skjønne for de aller fleste, enten du er 10 eller 100. The Moron Test passer også å sitte flere sammen for å samarbeide om å løse oppgavene, så kan være en fin sosial ting også.

Minuset er det nevnte problemet med Checkpoint-lagringer som er begrenset. Bruker man det opp, så må man begynne helt fra begynnelsen av. Og har du kommet et godt stykke inn på spillet, så er dette veldig irriterende.

  • Blir du ferdig med dette spillet og føler du trenger mer? Fortvil ikke! Det fins også kommet en «The Moron Test 2«

0%
0%
0%
0%
0%
Om Forfatteren
Niklas Nygaard

Er en 30 år gammel tech og «duppeditt»-fantast med en ekstra stor lidenskap for Android. Liker å kunne vite det som er å vite om det og samtidig kunne dele det med alle andre. Gjøre andre like frelst som meg er viktig.

Kommentarer

Skriv kommentar